Wij hebben onze nieuwe keuken laten plaatsen door Rokkeveen Ontwerp & Realisatie en zijn ontzettend blij met het resultaat. Er is echt vakwerk afgeleverd! Maar ook het feit dat alles schoon en opgeruimd werd opgeleverd en de heldere communicatie gaven ons een prettig gevoel. Bij een volgende klus maken wij zeker weer gebruik van hun diensten!

Saskia

Rokkeveen ontwerp & Realisatie heeft een aantal klussen bij mij in huis gedaan waar ik super blij en tevreden mee ben. De zeer zeer oude badkamer is volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Zo is er een nieuw raam geplaatst waar eerst een constructeur bij gehaald werd om te kijken hoe het raam verantwoord geplaatst kon worden. Alle leidingen zijn weg gewerkt, er is een nieuw inbouw toilet geplaatst en opnieuw getegeld. Het bad is eruit gehaald en een mooie douchecabine voor terug geplaatst. Al met al een hele klus. Wat vooral opvalt is dat er heel netjes gewerkt (en afgewerkt) wordt. De verbouwing heeft 3 weken geduurd maar mijn huis zag er heel netjes uit. Alles werd opgeruimd en het benodigde gereedschap werd netjes in een hoek bij elkaar geplaatst. Wat ben ik blij met de badkamer en met Rokkeveen Ontwerp en Realisatie. Ook het balkon is opgeknapt en er is een nieuw hek geplaatst. Dit ziet er prima uit en ook daar ben ik heel blij mee. Er is een mooie vaste kast in de slaapkamer gemaakt en ook mijn nieuwe keuken is geplaatst door Rokkeveen Ontwerp & Realisatie. Ik ga voor al mijn klussen naar deze aannemer omdat ik dit bedrijf vertrouw en er heel blij mee ben.

Annemarie

Het benodigde sloopwerk is soepel verlopen. Hierna is het leidingwerk aangepast en is er een voorzetwand geplaatst voor een hangend toilet en nissen met verlichting. Bij het betegelen is er ook aandacht en overleg geweest voor welke oplossing wij het mooist vonden. Het voelt dus echt helemaal als onze droom badkamer.

E. Wolff

De werkzaamheden zijn verricht door vakkundig, net en vriendelijk personeel, die, indien nodig, meedachten voor een gepaste oplossing als we tegen problemen aanliepen. Er werd netjes gewerkt, afval werd keurig afgevoerd. De plannen zijn vooraf doorgesproken met Marten de Groot en de daar op volgende planning was goed. Kortom: wij zijn tevreden klanten.

M. Smits

Rokkeveen Ontwerp & Realisatie levert erg goed en kwalitatief werk. Is betrokken bij de bouw, werkt keurig volgens afspraak, levert elke dag en aan het einde alles schoon op, denkt mee en neemt veel werk uit handen.

Kwaliteit en Service

Rokkeveen Ontwerp & Realisatie staat voor kwaliteit en service.

Dit betekent voor u dat er gewerkt wordt met 1e klas kwaliteitsmaterialen en dat alle door ons uitgevoerde werkzaamheden schoon en opgeruimd opgeleverd.

Voor onze vaste opdrachtgevers hebben wij een 24-uurs servicedienst klaar staan om u bij calamiteiten direct van dienst te kunnen zijn.

Contact

Rokkeveen Ontwerp & Realisatie
Wattstraat 9a
2723 PZ Zoetermeer
079-5937538
E-mail
info@rokkeveenontwerp.nl